LVGHD

Midzomerrun - algemeen

Brugge Midzomer

START / AANKOMST :
Zowel de start als aankomstplaats is gevestigd op de skeelerpiste van het Jan Breydelstadion. De gezamenlijke start voor de 6 km en 13 km wedstrijden is voorzien om 21.30 uur.

OMLOOP :
De omloop van de 6 Km vertrekt  van het Jan  Breydelstadion, voor een  kleine lus in de groene rustige omgeving van het stadion om dan terug te keren  naar de site Jan Breydel voor een heel speciale ervaring:
Doortocht door het nieuwe zwembad S & R OLYMPIA
Passage op het hoofdterrein van het voetbalstadion met muziek en animatie.
Er is bevoorrading onderweg en aan de aankomstplaats is er AQUARIUS.

De omloop van de 13 km vertrekt naar het prachtige stadscentrum van de stad BRUGGE waar de allermooiste plekjes van de stad worden aangedaan. Op dit uur wanneer de stilte valt over het stadscentrum is het een prachtig moment om te lopen voorbij de Smedenpoort, Zand, Vesten, Begijnhof, Walplein, Simon Stevinplein en zelfs een doortocht op de historische Markt. Opgefleurd met muziek langs de omloop en de prachtige stadsverlichting een uniek moment. Onderweg zijn er 2 bevoorradingsposten en er is AQUARIUS aan de aankomst.

T SHIRTS :
Op vertoon van uw borstnummer, al dan niet reeds afgehaald of opgestuurd, ontvang je VOOR de wedstrijd een kwaliteitsvol T Shirt. Indien onmogelijk kan dat ook nog na de wedstrijd op dezelfde locatie.

TIJDREGISTRATIE :
De chip die de tijd registreert, kleeft aan het startnummer.
Niet losmaken, niet plooien: je riskeert nl. de chip te beschadigen. Chips dienen niet teruggegeven te worden na afloop van de wedstrijd. Dus hou je dit als mooie herinnering.
Maak het startnummer vast aan je loopkledij, met veiligheidsspelden.

BAGAGE
Je bagage kan afgegeven worden in een daarvoor voorziene ruimte. Daar zal een bagagelabel worden aangebracht met opschrift van uw borstnummer. Met uw borstnummer kan je dan ook na de wedstrijd uw bagage komen terug halen.

KLEEDKAMERS / DOUCHES:
Onder de tribune van het stadion zijn de kleedkamers en douches gevestigd, alles op dezelfde locatie van de start/ aankomst.

PARKING:
Gratis ruime parkings in de omgeving van het stadion staan ter uwer beschikking, zowel via de inrit Olympialaan of de inrit Leopold III laan.

PRIJSUITREIKING :
Zeer kort na elk wedstrijdonderdeel zal de prijsuitreiking door gaan aan de aankomstplaats. Voor de 6 Km jogging is er een naturaprijs voor de eerste 5 dames en eerste 5 heren.
Voor de 13 km is dat voor zowel de dames  als de Heren : De eerste 3 , Seniores, Masters 1 en Masters 2.

PROJECT GOEDE DOELEN:
De wedstrijd staat net als ieder jaar volledig in het teken van  het goede doel. Dit jaar is dat de VZW CASA HOGAR het weeshuis in MEXICO opgestart door onze Rode Duivels tijdens hun succesvolle campagne in MEXICO 1996. Daarnaast werken we dit jaar ook voor een aantal concrete onderwijsprojecten van Unicef. Het geld zal worden gedoneerd door de lopers die 2 EUR extra betaalden bij de inschrijving. De organisatie stort dan 3 EUR aan Unicef.
In 2016 werd 10.000 euro geschonken aan CASA HOGAR. De laatste 6 jaar werd door de verschillende wedstrijden van de VZW meer dan 80.000 EURO geschonken aan verschillende projecten voor het goede doel.