LVGHD

Midzomerrun - programma
  • 13 Km
  • 6 Km Jogging

De hoofdwedstrijd van het evenement over 13 Km. De wedstrijd start op de skeelerpiste van het Jan BREYDELSTADION om 21.30 uur.

Het secretariaat voor het inschrijven en afhalen van de borstnummers vindt U onder de oosttribune aan de start.

We lopen vanaf de site Jan BREYDEL naar het Brugse stadscentrum en keren terug naar Jan Breydel voor de aankomst. In het stadscentrum doen we al de mooiste plekjes van de stad aan : Smedenpoort, Vesten,Beursplein, Zand, Station,Begijnhof, Walplein, Simon Stevinplein, Steenstraat, Markt, Dyver, Burg, Geldmuntstraat, Smedenstraat.


Er zijn 2 bevoorradingsposten op de omloop bij heen en terugkeer op 't ZAND.

De douches zijn voorzien in de Oosttribune van het Stadion.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden zal plaatsvinden zo snel mogelijk na de wedstrijd onder de oosttribune ter hoogte van de aankomstlijn.

Bagage kan voor de start afgegeven worden. Bij de aankomst kan u de bagage recupereren op vertoon van uw borstnummer.

Alle deelnemers ontvangen een kwaliteitsvol T Shirt op vertoon van het borstnummer en dat voor de wedstrijd en er zijn extra naturaprijzen voor de eerste 3 van de reeksen Dames en Heren  SEN, VET 1, VET 2.

Een jogging waar iedereen kan aan deelnemen die denkt dat 13 Km nog iets te ver is maar evenzeer voor de mensen die net begonnen zijn met lopen. De jogging voor dames en heren start samen met de 13 Km wedstrijd op de skeelerpiste van het Jan Breydelstadion om 21.30 uur.
Het zal een heel speciale jogging worden met een doortocht door het nieuwe zwembad van S & R OLYMPIA en tevens een doortocht door de gebouwen van het voetbalstadion om zo via het hoofdterrein naar de aankomst te lopen.
Het secretariaat voor het inschrijven en afhalen van de borstnummers vindt U onder de oosttribune aan de start.

We lopen vanaf de site Jan BREYDEL in de groene rustige omgeving van het stadion voor een kleine  lus keren dan terug naar de site Jan Breydel voor een heel speciale ervaring:

Doortocht door het nieuwe zwembad S & R OLYMPIA.
Passage op het hoofdterrein van het voetbalstadion met muziek en animatie.