LVGHD

COQ Trail De Haan- algemeen

ALGEMENE INFORMATIE

WEDSTRIJD

De omloop zal een 10 Km en een 6,5  Km bedragen met start vanaf  1900 uur in waves van 50 personen in de sportzaal van  het sportcentrum HANEVELD. De aankomst is eveneens binnen in de sportzaal. De inschrijvingen en  tijdsopname zal gebeuren door de firma CHRONORACE maar er zal geen uitslag worden opgemaakt aangezien het geen wedstrijd is maar een belevenis.

SECRETARIAAT - KLEEDKAMERS - DOUCHES
Alles zal zijn gevestigd in het sportcentrum HANEVELD van DE HAAN  in de onmiddellijke omgeving van de start/aankomstplaats. Het secretariaat zal geopend zijn vanaf 15u. Ter plaatse kan je ook je bagage in bewaring geven tot na de wedstrijd.

INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingsprijs bedraagt 15 euro in voorinschrijving. Vanaf 01 oktober zal de inschrijvingsprijs 17 euro bedragen . Inbegrepen in de prijs is dat uw nummer naar uw thuis zal worden opgestuurd tot 01 oktober. Latere inschrijvingen of betalingen zullen hun nummer ter plaatse kunnen afhalen.

GESCHENK

Alle deelnemers ontvangen VOOR de wedstrijd op vertoon van hun borstnummer een mooi en kwaliteitsvol geschenk. Dat kan ook nog na de wedstrijd tot 22.30 uur.

PROJECT GOEDE DOEL :

De wedstrijd staat uiteraard zoals alle wedstrijden van LOPEN VOOR HET GOEDE DOEL in het teken van een goed doel. Voor dit jaar zal dat UNICEF zijn en de plaatselijke VZW DE NESTELING.