LVGHD

RUNWAY RUN KOKSIJDE

ZEVENDE editie van deze unieke wedstrijd:
Op WOENSDAG 22 AUGUSTUS 2018 met start om 19:00 uur op de Vliegbasis KOKSIJDE zal een loopwedstrijd doorgaan op het vliegveld waar de beroemde Seaking helikopters en de nieuwe NH 90  zijn gevestigd samen met de Alouette helikopters. Na de zeer succesvolle vorige uitgaven van deze heel speciale wedstrijd kijkt iedereen reeds reikhalzend uit naar de editie 2018 die opnieuw een spektakelstuk zal worden.

De wedstrijd is ook dit jaar de afsluiter van een open deur dag op de vliegbasis..

De start zal plaatsvinden om 19:00 uur voor 5,5 Km( 1ronde) of 10,5 Km( 2 ronden). De omloop ligt volledig, en dat is een uniek gegeven in BELGIË, op het vliegveld.
De runway is hierin een centraal gegeven. Ook zullen de helikopters en andere vliegtuigen nauw worden betrokken bij de wedstrijd.

RWR-KOKSIJDE

De kleedkamers en douches zullen plaatsvinden in de loods van het 40° Smaldeel helikopter, gelegen op het vliegveld aan de start/aankomstplaats.( Robert Vandammestraat) Daar  zal ook de prijsuitreiking plaats vinden zo snel mogelijk na het einde van de wedstrijd.
Ruime en gratis parking is voorzien. De toegang daartoe is via de VEURNESTRAAT en zal worden aangeduid.
De afstand naar de kleedkamers, secretariaat, douches en start is 300 meter.

Inschrijvingen voor deze wedstrijd kan gebeuren via de site met de nadruk op de voorinschrijvingen. Het borstnummer kan dan afgehaald worden de dag zelf op het wedstrijdsecretariaat die zal plaats vinden in de nabijheid van de startplaats.
Deelname aan de wedstrijd bedraagt  voor beide afstanden  11 Euro  in voorinschrijving.
Vanaf 04 augustus 2018 komt er 1 Euro bij de inschrijvingsprijs en de dag zelf zal de inschrijvingsprijs 15 Euro bedragen. Tevens is er de mogelijkheid om uw nummer vooraf te laten opsturen tegen een extra betaling van 2 Euro. Belangrijk in deze is dat het juiste adres is opgegeven.

De deelnemers ontvangen op vertoon van hun borstnummer een geschenk.

Per deelnemer zal een gedeelte van het inschrijvingsgeld naar het goede doel gaan. Voor 2018 zijn dat respectievelijk :   VOC Rozenweelde http://vocrozenweelde.be/ en Help kids to school https://www.helpkidstoschool.be/

LUCHTDOPEN :
Mogelijkheid tot  winnen van 1 luchtdoop.
Onder de deelnemers zal een verloting worden gedaan van 10 luchtdopen voor de wedstrijd.
Deze moeten zich na de wedstrijd zo snel mogelijk aanbieden voor de vlucht.
Evenwel onder voorbehoud van overmacht.
PRIJSUITREIKING:
De winnaar van elke categorie krijgt als beloning een luchtdoop aangeboden.
Op de 5,5 Km is dat de eerste Heer en eerste Dame algemeen.
Op de 10 Km is dat de eerste JUN, SEN, VET 1, VET 2 zowel bij de dames als bij de Heren.
Evenwel onder voorbehoud van overmacht.

De tweede en de derde van elke reeks ontvangen een naturaprijs.